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Practical Baking - Binger Bread Class
Rye Bread Varieties
Practical Baking - Binger Bread Class
Rye Bread Varieties
The purposes of this baking class is twofold: to provide the experienced "baker" with practical recipes that can be used at any time and to offer the beginner of bread baking information to understand how to produce bread made of wheat, rye and spelt flour in different variations and in combination with sourdough. During the class, the special factors pertaining to the mixing of doughs, fermentation and proofing of yeast-raised doughs, baking and finishing products. Plese be informed, we are using natural ingredients only, no emulsifier or other chemical agents.
Please be so kind to bring following items to the class: mixer, towel, scale (digital,) paper bag or box for the baked goods and a small plastic box to keep your personal sour dough (sour starter, less than 100g) to bake your own bread at home. Cost for all ingredients (13.00 Euro) are included.
Brot backen
Roggenbrot Variationen
Wir bieten diesen Kurs an, um bestehendes Wissen über die Brotherstellung zu vertiefen und ebenso den Einsteigern, die die Brotherstellung erlernen möchten, einfache und leicht verständliche Rezepte vorzustellen. Es wird ein Sauerteigschema vorgestellt mit dem die unterschiedlichsten Brotvariationen hergestellt werden können. Wir backen ausschließlich mit natürlichen Zutaten und Rohstoffen.
Bitte bringen Sie einen Handmixer, ein Geschirrhandtuch, eine Waage (digital), eine Papiertüte/Behälter für das Brot und einen kleinen Plastikbehälter für den Sauerteig (Anstellgut, ca. 100g) mit.
Materialkosten (13,00Euro für Lebensmittel) sind im Kurspreis enthalten.
Klemens Maginot ist Bäcker- und Konditormeister.